Skip to content Skip to footer

SiLa Terapie

V našom štúdiu nájdete priestor na oddych, hlbokú regeneráciu a vnútorný pokoj. Prostredníctvom masáží a terapeutických techník vám pomôžeme načerpať novú energiu a obnoviť rovnováhu medzi telom a mysľou.

Naše služby

Doprajte si a zažite
dokonalú
relaxáciu

SiLa vznikla z vášne a oddanosti našich zakladateliek – Siji a Lucie. Sija, s jej bohatými znalosťami a skúsenosťami v indických terapeutických praktikách, a Lucia, so svojím odborným prístupom a zanietením pre masáže a terapiu, spojili svoje sily, aby vytvorili unikátny priestor pre revitalizáciu a obnovu.

Názov „SiLa“ je symbolickým spojením našich mien a zároveň vyjadruje našu túžbu ponúknuť klientom možnosť odísť s pocitom naplnenia a obnovenia sily. Naša misia je jednoduchá – poskytnúť našim klientom terapie a masáže, ktoré nielen liečia telo, ale aj osviežujú dušu a obnovujú vnútornú rovnováhu.

Lucia Demeter

Zakladateľka štúdia

SiLa masáže

Uvoľnite telo a myseľ prostredníctvom masáží, ktoré navracajú rovnováhu a energiu.
Viac o službe

SiLa terapie

Objavte hlboké liečebné techniky pre obnovu duševného pokoja a vnútornej harmónie.
Viac o službe

SiLa Ajverúdy

Vstúpte do sveta starovekej ajurvédy, ktorá lieči telo a dušu prírodnými olejmi a tradičnými technikami.
Viac o službe

Kurzy

Naučte sa základy masírovania a terapií na našich odborných kurzoch a workshopoch.
Viac o službe
Prečo nás navštíviť

Zmyslové blaho a relaxácia pre vaše telo a dušu

SiLa Terapie je tu pre všetkých, ktorí si potrebujú oddýchnuť a načerpať SiLu. Naše masáže pôsobia do hĺbky a proces dopredu konzultujeme s klientom podľa jeho potrieb, aby telo a duša dostali čo potrebujú.

Masáž nie je len o presne mierených masérskych hmatoch, ale aj o dotýkaní sa a práve to má blahodarný vplyv nielen na telo ale aj na našu psychiku, pocity a emócie. Keď začneme dotyky naplno prežívať, vovedú nás do vzácnych chvíľ plnej prítomnosti, zmyslového blaha  odovzdania sa a prijímania. 

Terapie vám pomôžu nájsť vnútornú rovnováhu, uvoľniť emocionálne bloky a podporiť duševnú pohodu. Prostredníctvom individuálne prispôsobených metód pracujeme s vaším podvedomím a pomáhame vám objaviť hlbšie vrstvy seba samého, čím prispievame k vášmu celkovému rastu a harmónii.